Ludvig Strand simmar fort i USA!

Ludvig Strand har varit i USA på college sedan i höstas och kombinerar simning på elitnivå med skola.  Ludvig simmar i en division två skola som heter Limestone. Träningen i USA är ganska lik simningen vi gör här hemma i elitgruppen. Men det som är den stora skillnaden är att man tränar och tävlar i ett lag där man håller ihop, under tävlingar samlar poäng till laget. Om en i laget inte passar tider, gör det tränaren säger osv blir det grupp bestraffning för alla i laget.

Det är bara att bita ihop och köra i alla lägen, för laget och för sig själv.

I helgen som gick simmade Ludvig en viktig tävling för sitt skollag, Bluegrass Mountain Conference swim gick i Mecklenburg Arena i Charlotte, Nerth Carolina. Tävlingen var för College skolor i division 2 i delstater runt omkring South Carolina. 

Ludvig visar bra form efter ett halvår i USA med bra och hård träning.
Han simmade 200 medley på tiden 1,53,37 i yarts, som är översatt till 2,09,04 i 50m bassäng.
100 bröstsim på tiden 56,09 i yarts, 1,04,25 i 50m bassäng.
200 bröstsim på tiden 2,02,68 i yarts, 2,20,17 i 50m bassäng.

Vi önska Ludvig försatt lycka till med allt i USA och vi ser fram emot när du kommer hem till nästa mästerskap!