JSM/SM kortbana

4-8 november simmades JSM/SM i kortbana (25m) på Eriksdalsbadet och Täby Sim simmade hem totalt 11 individuella medaljer och 1 lagkappsmedalj.
 
Samuel Törnqvist, som gjorde ett klubbyte till Täby Sim för ett halvår sedan, visade sin styrka som medleysimmare med medaljerna:
silver: 200 medley, 400 medley
brons: 100 medley, 200 fjäril
 
Oskar Ericsson visade formen i ryggsimssträckorna där han tog JSM-medaljerna:
silver: 200 ryggsim
brons: 200 medley och 100 ryggsim
 
Daniel Räisänen, som är uttagen till Svenska Simförbundets Utmanarprogram mot OS, visade sig fortsatt stark på bröstsim och simmade hem:
brons: 100 & 200 bröstsim samt 400 medley
 
Therese Alshammar, som gjorde sitt sista mästerskap, avslutade med att ta hem silvret i 50 frisim, trots stora ryggsmärtor. Hon har fortfarande kvar det Svenska Seniorrekordet på distansen som hon satte 2009.
 
4x100 medley, med Oskar Ericsson, Daniel Räisänen, Samuel Törnqvist och Filip Hedman simmade hem ett silver i den för mästerskapet avslutande juniorlagkappen.
 
Förutom medaljörerna hade Täby Sim i truppen flera simmare som simmade mästerskapet för första gången där flera av dem slog sina personliga rekord. Några av dem kommer att simma Svenska Ungdoms Mästerskapen 12-13 november med finaler 2-4 december.
 
I klubbstriden för juniorerna slutade Täby Sim på en 6:e plats av 42 klubbar.

Klicka här för att se fler bilder från tävlingen