Årets masterssimmare 2016

På Täby Sim KM den 18 december delades ut, enligt traditionen, vandringspris för årets masters simmare. Det blev för 2016 Gunilla Rasmuson.

Motivering:
Den som vi valt som mottagare av Årets Master är en mycket rutinerad simmare. Alltid lugn, stort pondus, otroligt ödmjuk men kan vara vass och aldrig långt till ett leende. Att också under året, som äldst i sin åldersklass, visat att åldern inte är mer än en siffra och simmade in 4 medaljer på Masters-EM i London, ett guld och ett brons individuellt samt 2 guld i lagkapper. Rekord har denne simmare också skördat under året och det blev 2 nordiska rekord på 50 och 200 frisim i lång bana, samt ett Europarekord med mixedlaget på 4x50 fritt i London. Att hon till och med också är snygg i badmössa är bara en bonus. Årets Master är således ingen annan än Gunilla Rasmuson!!!”

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter