FEBRUARI - 2017

Nytt år och nya utmaningar. Som du säkert redan hört och/eller sett så har det skett förändring i vår bemanning. Vi har kommit överens med Marie Eriksson att gå skilda vägar efter 4 år. Vill ta tillfället i akt och tacka Marie för det som har varit och önska henne all lycka i framtiden.

Att Marie lämnar oss sker inte utan att det märks. Det som känns tryggt och bra är att vi har en kunnig och mycket engagerad kärna bestående av Agneta, Erik och Johan. Till denna kärna har vi just fört Birgitta Norr. Birgitta är hos oss i samarbete med Arbetsförmedlingen och tanken är att hon skall agera first-line samt vara administratör. Med first line avses att det är hon som möter dig i telefon och när du mailar kanslimailen. Birgitta är också den som med stöd av Sifferkontoret och Kansliet sköter bokning, fakturering och betalning. Ungefär samtidigt med Birgitta anslöt även Per Edelholm. Per har en gedigen sim bakgrund, först som simmare i Polisen och därefter som ledare och tränare i både Polisen och i Neptun. Nu är det Täby som gäller, vilket vi uppskattar stort, samtidigt som han pluggar vid Malmö Högskola. Härligt att både Per och Birgitta är ombord!

Men åter till att Marie lämnar och att det kommer att märkas. Så kommer det att bli en stund i både stort och smått. Huvudfokus är att våra simmare skall få det som de behöver. Skulle du märka något så ber jag dig ha lite överseende och tålamod. Och jag ber dig att berätta vad det är du ser och har upplevt. Du kan göra det till mig eller någon annan i styrelsen, till någon av våra anställda eller så berättar du för Dennis Fredriksson.

Dennis, ja ännu ett nytt namn och nytt ansikte. För dig som är i sim svängen säger jag, ja det är han. Tidigare klubbchef i Uddevalla och numera projektledare för Svim Open mm. Dennis kommer nu även att bistå oss under en period. På deltid och på distans skall tilläggas. Dennis uppdrag är dels att agera klubbchef och leda kansliets dagliga arbete och dels att tillsammans med personal och styrelse staka ut riktningen framåt. Vi är idag inte säkra på att det är en ny klubbchef vi behöver. Jag ser mycket fram emot samarbetet med Dennis.

Inom styrelsen har vi just nu utöver att hantera allt som uppkommit när Marie försvunnit fokus på vårt kommande årsmöte. Måndag den 20 mars är det dags. Utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar hoppas vi kunna lämna dagsfärsk info om status i simhallsprojektet. Skriv redan nu in det i din kalender, det känns viktigt att vi blir många som ses på Scandic den kvällen.

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att sträcka på mig och bli lite stolt, Täby Sim är Sveriges 8:e bästa simklubb. En förbättring med 6 placeringar sedan förra året. Vi gör mycket rätt, tack!

Anders Barnå, ordförande

PS Kommentera och tyck gärna till anders.barna@tabysim.se DS.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-