Vårpokalen

I enlighet med Masters traditioner och för att hjälpa oss med att hålla simningen igång nu under våren, så startar vi nu upp VÅRPOKALEN 2017!
 
Vårpokalen är ett träningslotteri som avslutas med stor prisutdelning/prislotteri på Sommarfesten 16/6. Anmäl dig så fort som möjligt med ett kort mail till Tommy

 De enkla reglerna är följande:

  •  Vårpokalen 2017 är öppen för alla simmare i Masters Tävling och Masters Teknik 2 i Täby Sim.
  • För att få vara med i lotteriet så ska du simma minst 11 simträningar (minst 7 för MT2) under perioden tisdag 18 april –  söndag 11 juni (= 8 veckor).
  • Du anmäler dig via ett kort mail senast 30/4 till Tommy Aspegård
  • Deltagaravgiften är 150 kronor som du betalar till Tommy senast 30/4. Nordea personkonto , ange bara ditt namn, eller swisha till 073 354 97 52.
  • Du rapporterar dina träningar via mail till Tommy 3 ggr under perioden dvs antalet träningar i april, antalet träningar i maj och antalet träningar i juni.
  • För pengarna så köper kommittén fina lotteripriser (goda viner, ……..).Kom gärna med förslag på priser som lockar/motiverar dig!

 
På Sommarfestlotteriet så får den som först får sin lott dragen välja fritt bland vinsterna osv. Om du inte kan komma på festen så utse gärna en som väljer åt dig. (Antalet priser är så att ungefär var tredje person vinner.)
Om du deltar så kommer du må bättre, vara ännu trevligare mot din omgivning och vara ännu snyggare på badstranden i sommar!

Nu ser vi fram mot en lång, varm och frisk simmarvår!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter