juni - 2017

Sommaren ser ljus ut för Täby Sim!

Nu går vi definitivt mot ljusare tider, och synnerhet i Täby Sim. Intresset för simidrotten och vår förening ökar ständigt med fler tävlingssimmare på alla nivåer och fyllda simskolegrupper. Det stora intresset är kul och ger fin energi i vår förening.
 
Vår ambition att kontinuerligt ge fler barn och ungdomar en möjlighet att bli simkunniga med välutbildade instruktörer skapar dessutom möjligheter till rekrytering av duktiga simmare på sikt. Redan nu ser vi tecken på det fina arbete som skett, under våren har föreningens ungdomssimmare i alla åldrar visat extra fin utveckling och inför sommarens Sum-Sim tävlingar reser vi med en rekordstor trupp från Täby Sim.
Bland våra junior- och seniorsimmare ser vi också fina framsteg och sommarens SM-vecka i Borås ser ut att bli mycket intressant.  
 
Våren har även inneburit ett roligt och utvecklande arbete på flera andra plan i föreningen vilket har tagit Täby Sim några kliv framåt i utveckling. För att tillsammans skapa en mer organiserad och stark förening med 2020 som målsättning startades en omorganisation i februari. Det arbetet har varit mycket lyckosamt och skapat ny och positiv energi i och kring föreningen. Det har också inneburit en större tydlighet kring vad vi behöver göra för att fortsätta utvecklas i framtiden. Som en följd av det arbetet anställdes Per Edelholm som ny Verksamhetsansvarig den första maj, en tjänst han kombinerar med sin tränartjänst. Även vår övriga personal kommer att ges utvecklande tjänster framöver, deras fina och gedigna arbete skapar stabilitet och trygghet i vår föreningen. Mer om organisationen och de nya tjänsternas inriktningar kommer att presenteras på hemsidan vid uppstarten i augusti.
 
Just hemsidan är värt att nämna, framöver kommer ett stort arbete att göras kring föreningens hemsida. Det faktum att vi har haft hela fyra olika hemsidor tidigare har gjort det lite utmanande att kontinuerlig utveckla dem. Så framöver kommer vi att bygga all föreningens information kring en hemsida som navet i vår information, och om allt flyter så fint som det övriga arbetet i Täby Sim just nu står den färdig vid uppstarten i augusti. På hemsidan kommer man som medlem även att kunna ta sig direkt till vår nya webbutik som vi tillsammans med vår märkespartner TYR kommer att starta upp i sommar. I webbutiken kommer man att kunna köpa hela Täby Sims snygga klädkollektion och simdräkter, alltid till fina 20% rabatt. Och givetvis även kunna handla från TYR´s övriga fina sortiment till samma rabatt.Just samarbetet med TYR är vi mycket glada över att ha förnyat, de är en stark partner i utvecklingens framkant som garanterar alla medlemmar bra och snygga simprodukter till bra priser.
 
Mycket har som sagt hänt under våren, men de största och mest spännande förändringarna ligger i framtiden, både inför sommaren och hösten. Men även på lite längre sikt. Simhallsfrågan börjar komma till sitt avslut och med största sannolikhet kan vi se fram emot en fantastisk simanläggning med 10 banors 50:a runt 2020. En anläggning som kommer att ge föreningen nya fina möjligheter att växa vidare i på både bredden och toppen. Vi har mycket goda och utvecklande diskussioner med kommunen kring både placering och utformning.
 
Men innan den står klar har vi några spännande år med fortsatt utveckling att jobba vidare med på Tibblebadet. För även om dagens utrymme inte ger oss möjlighet att växa särskilt mycket kan vi höja vår kvalité på alla nivåer.Ett exempel på kvalitetshöjning kan nämnas vårt uppskattade arrangemang Scandic Täby Invite Tyr för en månad sedan där drygt 2200 starter simmades med mycket goda resultat som följd.
En extra stor eloge till vår Arrangemangskommitté som tillsammans med personalen och övriga som deltog lyckades arrangera en så fin tävling. Till nästa år hoppas vi kunna utveckla tävlingen ännu mer.
Men till det krävs engagemang från oss alla, vi behöver fler energiska och hungriga personer som hjälper till kring våra arrangemang som är så viktiga ur både sportslig och ekonomisk synvinkel.
 
Glad sommar!
Anders Barnå
Ordförande

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-