Bästa långbane Masters SM någonsin!

Täby Sim Masters ställde upp med en mycket taggad trupp till Masters SM i 50 m bana som gick 24-25/11 i den nya 50m bassängen i Umeå.

Det blev många fina resultat, personliga rekord och bra och underhållande bedrifter under helgen!

Stefan Scherling var den som var mest i vattnet under helgen, han körde 9 individuella lopp och fyra lagkapper under tre tävling pass, och kom hem med 9 guld, 2 silver och ett 1 brons. Han utmanade sig även på nya distanser och var årets riktiga fighter och kämpe!

Vi fick också se svenskt rekord av Gunilla Rasmuson på 50 bröst i klassen 60-64 år, och det roligaste var på 4x100 frisim damer 200 klassen, där hon slog rekordet på 100 fritt på startsträckan - och i samma lopp slog även damlaget med Gunilla, Anna Uddhammar, Caroline Magnusson och Johanna Zetterström svenskt rekord!

Roligt var att Täby Sim segrade i alla sina lagkapper och i de fall vi hade två lag med i samma lagkapp, kom det andra laget på en silver plats!  
Vi hade fyra debutanter på årets SM, där alla slog personligarekord, tog medaljer och gjorde jätte fina lopp.

Årets Runner-up var debutanten i 40-44 års klassen, Johan Carlén  som vann tre segrar individuellt och var med och tog 4 guld i lagkapper.
Här hittar du alla resultat: läs

Trots sena avhopp pga. av sjukdom och skador lyckas Täby Sim komma på en tredje plats i klubbstriden, endast 89 poäng från segraren Neptun.
Det innebär att Täby Sim masters nu blir totalt andra klubb i Sverige 2017 efter både Masters kort och långbane SM, med 675 poäng till Täby Sim. Här ser du total ställningen. läs

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter