Utmanaren

Alla deltagare tävlar mot sig själva och sina egna tider. För varje distans finns det utsatta stipulationstider i nivåerna brons, silver och guld, tiderna finns här nedan under För mer information om Utmanaren. Då en bronstid har uppnåtts erhåller simmaren ett bronsklistermärke att sätta på sitt Utmanarbevis. Därefter är silvertiden nästa mål och till sist guldtiden.

Utmanarbevis och klistermärken får simmarna hämta vid försäljningen.
Tävlingen är indelad i tre nivåer, pokal 1 (liten pokal), pokal 2 (mellanstor pokal) och
pokal 3 (stor pokal).

  • På den första nivån simmar barnen 25 meter ryggsim, frisim och bröstsim och ska genomföra 25 m fjäril. Då guldtider har uppnåtts för samtliga distanser erhålls pokal 1.
  • På nästa nivå är distanserna 50 meter ryggsim, frisim och bröstsim, 25 meter fjärilsim och 100 m medley. När minst fyra guldtider och en bronstid uppnåtts erhålls pokal 2
  • På den sista nivån simmas 100 meter ryggsim, frisim, bröstsim och 200 m medley samt 50 meter fjärilsim. När minst fyra guldtider och en bronstid har uppnåtts erhålls pokal 3.
Pokalerna kan köpas vid försäljningen under tävlingen eller på kansliet.

För mer information om Utmanaren, klicka här.

Inbjudan Utmanaren

Inbjudan till nästa Utmanaren som är 11 februari finns här.

Anmälan

Anmälan till kommande Utmanare görs av tränaren. Det ni föräldrar behöver göra är att svara till tränaren om ditt barn vill vara med eller inte senast 29 maj.