Utmanaren 19 november

Utmanaren 19 november

Plats/Arrangör: TÄBY SIMHALL, Täby sim

Insim 14:00 (var på plats senast 14:00)

Tävlingsstart 15:00

Information

Du som är aktuell för denna tävling kommer att få ett mail från Täby Sim/din tränare. Det är viktigt att du svarar på detta mail om du önskar delta på tävlingen.

Sista dag för anmälan från tränarna kommer inom kort

Sista dag för ändringar för tränarna kommer inom kort

Startlistan kommer att finnas på livetiming innan tävlingen

Mer information kommer att komma från tränarna om samlingstid mm

Hur arrangeras Utmanaren?

Täby Sim är en ideell förening. Utmanaren arrangeras av klubbens tränare, föräldrar och samordnas av Arrkom. Utmanaren är en förenklad tävling med ett begränsat regelverk som arrangeras på våra ordinarie bassängtider i syfte att simmarna ska få tävlingsvana och se sina egna framsteg i jämförelse med sig själv.

Med grund i familjemedverkan (läs mer här) bemannas alla positioner på tävlingen av familjemedlemmar och tränare. Vissa uppgifter kräver specifik kompetens, andra utbildning och vissa uppgifter inga förkunskaper. Arrangemangskommitén (ArrKom) hjälper till och koordinerar alla funktioner. Vill du vara med i ArrKom? Skicka ett mejl till ArrKom@tabysim.se vi behöver alltid bli fler.

Sponsring?

Har du ett företag som vill sponsra Täby Sim? Länk till information om sponsrings paket. Kontakta vår klubbchef Mats Lennerthson för att få mer information om våra sponsorpaket. 

Kontakta oss:

Täby sims kansli: Kansli@TabySim.se
Praktiska frågor om arrangemanget, förutsättningar och omgivningen besvaras av arrangemangskommittéen: ArrKom@TabySim.se 
Klubbchef: Mats Lennerthson (mats.lennerthson@tabysim.se)

Hitta hit: 

Plats, Täby Simhall
Stora Marknadsvägen 2

Mer information om simhallen (klicka här)