Nyheter

DM/JDM

  • 21 jun 2010

image: DM/JDM

Täby Sim tillsammans med Järfälla simsällskap stod som arrangörer av årets långbane DM/JDM på Eriksdalsbadet. Tack till alla som hjälpte till med arrangemanget!

Joel Strand JSM kvalade på 50 fjärilsim och får därmed åka på läger i Landskrona och på SM/JSM till Malmö i sommar.

Sumsim killarnas äldsta lag med Anton Sandäng, Ludvig Strand, Anton Holmqvist och Niklas Inde kvalade till Sumsim på 4x100 frisim.

Äldsta killarnas lag på 4x100 medley med Sebastian Holmberg, Johan Johansson, Jacob Thulin och Linus Magnusson slog nytt juniorrekord på 4x100 medley.

Läs mer här

Resultaten finns här

Nya overallerna

  • 18 jun 2010

image: Nya overallerna

På grund av ett fel i tryckprocessen lossnar trycket från våra nya fina overaller, vi ber alla som har hämtat ut sin overall att återlämna den under måndag-tisdag 21-22 juni mellan kl 16-18 till Agneta på Täby Sims kansli. Vi reklamerar hela sändningen och hoppas på att det har kommit nya innan uppstarten i augusti.

Världsårsbästa av Tessan

  • 18 jun 2010

image: Världsårsbästa av Tessan

Det noterades två världsårsbästa under första finalkvällen av Sju Kullars Trofé i Rom. Det var damernas kväll och det var Alshammar och Pellegrini som stod för den bästa grannlåten. Tessan noterade mycket fina 24,27 - på 50m fritt, 13/100-delar under tyska Britta Steffens notering från Amsterdam Cup i mars månad. Läs mer här

Mare Noustrum

  • 18 jun 2010

image: Mare Noustrum

Stora delar av elitgruppen har varit på Mare Noustrum i Canét. Therese Alshammar simmade hela Mare Noustrum med tävlingar i Monaco, Barcelona och Canét. Therese vann 50 fjäril och 50 frisim på samtliga tävlingar.

Den övriga truppen bestod av Johan Johansson, Jacob thulin, Sebastian Holmberg, Lovisa Ericsson, Elsa Ericsson, Michelle Coleman, Rebecca Ejdervik, Elin Lindström, Alexandra Uusaro.

Resultat UGP3

  • 14 jun 2010

image: Resultat UGP3

Här kan du läsa om de fina resultaten i helgen. Här finns hela resultatlistan.

Vuxencrawl

  • 14 jun 2010

image: Vuxencrawl

Nu har vi öppnat för 2 st vuxencrawlkurser med start i september. Tisdagar eller torsdagar 06.30-07.30. Tränare är Hans Chrunak och Agneta Holmberg. Det kommer att bli fler vuxencrawlgrupper på helg- och kvällstid, men schemat för det är inte riktigt klart ännu.

Sommarkul

  • 10 jun 2010

image: Sommarkul

Sommarkul 14 - 17 juni, PM finns här

Observera att vi håller till på Tibblebadet, inte Norskogsbadet.

Tyr Challenger Meet

  • 9 jun 2010

image: Tyr Challenger Meet

Här finns mer text om resultaten på Tyr Challenge Meet för er som är intresserade.

TYR Challenger Meet

  • 8 jun 2010

image: TYR Challenger Meet

Resultat för hela helgen finns här

RE-fil finns här

Simiaden final

  • 7 jun 2010

image: Simiaden final

17 guld, 14 silver och 10 brons blev medaljskörden på finalen av Vårsimiaden. Läs mer om tävlingen här. Resultaten finns här.