Nyheter

SwimOfHope

  • 21 okt 2015

I söndags hade vi tävlingen SwimOfHope. Roligt att se de yngre tävlingssimmarna redan nu simmar så bra! Resultaten från tävlingen finns här.
Tack till våra sponsorer: Pauluns, ICA Metro i Täby Centrum samt Intersport som hjälpte oss att höja nivån på tävlingen! Tack också Peter Bergwall som fotograferade under hela dagen. Hans bilder finns tillgängliga här.

Dm/jdm

  • 20 okt 2015

I helgen simmades Distrikt mästerskapen i Norrtälj. Det bjöds på många fina simmningar och personliga rekord dena helg, nu gäller det och ladda om för vinter mästerskap. Gooo Täby

Sydpoolen Knattecup

  • 5 okt 2015

I helgen simmade Täbysim sydpoolenknatte cup,många fina personliga rekord och bra lag insatser och bra lagkapps insatser. Nu laddar vi om batterien för nästa tävling som är swim of hope. Bra jobbat alla inblandade i Södertälje.
Resultat

Föreläsningar för simmare och föräl

  • 1 okt 2015

7 oktober (föräldrar och simmare i tävlingsverksamheten)
15000 timmar till medalj – om den gränslösa människan och hur alla kan träna sig till i princip allting om man använder tid och repetition.
Föreläsare: Jonas Colting

14 oktober (föräldrar och simmare i tävlingsverksamheten)
Det krävs mer än bara träning! Jennie Nyenvik ger dig tips om hur du ska äta för att orka mer – både på träning och fritid.

4 november (föräldrar)
Ulf Carlsson går bl a igenom självkänsla och självförtroende, beröm, feedback och bekräftelse och meningsfulla mål. Du kommer att få råd och tips för fortsatt supportera ditt barns utveckling.

Mer information om respektive seminarie finns i kalendern.