Nyheter

Badkläder samt TYR-utrustning

  • 27 sep 2013

De som har beställt badkläder samt TYR-utrustning kan nu hämta detta på kansliet.

Vi kommer att finnas på plats söndag den 29 september från kl. 12.00 för att lämna ut beställningar.

Om detta inte passar finns vi som vanligt på kansliet under kontorstid.

Seriesim omgång 3

  • 16 sep 2013

Förra helgen simmades seriesim för våra två lag. Vi har ett lag i division 1 där vi efter tre omgångar ligger trea efter Järfälla och SKK. Laget i division tre ligger på en femteplats. Det slogs en väldig massa personliga rekord på tävlingen så det bådar ju gott inför höstsäsongen. Nu gäller det att vi köttar på i sista omgången som simmas söndagen den 15:e december.

TäbySimmare på Regionsläger

  • 13 sep 2013

I helgen är det Regionsläger med Svenska Simförbundet i Uppsala. Simmarna tas ut av Svenska Simförbundet och är då de bästa juniorerna i Stockholm regionen och norra Sverige. Under helgen kommer simmarna att träna tillsammans och också få teori i hur de kan bli bättre simmare.

Från TäbySim har vi TRE simmare; Oskar Ericsson, Daniel Räisänen och Shervin Ghahestani. Svenska Simförbundet har också tagit ut Johan Mattsson, tränare för vår Ungdomselitgrupp, att vara med som tränare.

Dags att anmäla dig Vuxencrawl

  • 10 sep 2013

Nu är anmälan öppen till vuxencrawlgrupperna. Nytt för den här perioden är att vi har en extra nybörjargrupp på söndagar kl 15.45 samt att vi har lunchträning på måndagar.

Läs mer och anmäl dig här.

NYHET - privatundervisning

  • 10 sep 2013

Med start vecka 42 kommer det finnas möjilghet till privatundervisning i Tibble Närsjukhus! Klicka här för att läsa mer och anmäla.

Nya Simkurser i Svalnäs

  • 10 sep 2013

Nu går det att anmäla sig till simskola i Svalnäs, Djursholm.

Kurserna börjar 30/9 och 1/10.

Klicka här

Bilder från Uppstartsmys

  • 3 sep 2013

Vår eminenta paparazzi Ann-Catrine Sandäng gjorde sitt sista uppdrag under Uppstartsmyset förra veckan. Vi tackar henne för alla fina bilder hon har gett oss under åren! 1000 tack!