Nyheter

Michelle vann!

  • 21 dec 2013

Vid Duel in the Pool, simningens motsvarighet till golfens Ryder Cup, vann Michelle 100 frisim på 52,65 och bidrog därmed till att Europa leder stort över USA efter första dagens tävlingar.  Hon blev petad från att simma den sträckan men fick efter en sen strykning chansen att köra och visade verkligen att hon borde ha varit med från början. USA har aldrig tidigare förlorat mot Europa eller någon annan kontinent, men det är en dags tävling som kvarstår. Go Europe! 

Medaljer för Michelle på EM!

  • 15 dec 2013

image: Medaljer för Michelle på EM!

Under EM i Herning i Danmark tog Michelle Coleman tre medaljer, ett silver i lag 4x50 frisim, ett brons i lag 4x50 medley där hon simmade ryggsimssträckan och det allra mest överraskande brons på 50 ryggsim individuellt på den magnifika tiden 26.67! Det var nytt svenskt juniorrekord och bara fem hundradelar från det svenska rekordet, tillika klubbrekordet som Therese Alshammar har. Ett stort grattis! Hon simmade även final på 100 frisim och kom 6:a. Tyvärr satte en infektion stopp för hennes 200 frisim under söndagen.

Rebecca Ejdervik gjorde sitt sista internationella mästerskap och avslutade fint med en finalplats på 50 bröstsim. Det blev en 10:e plats. Tack för allt Becca!

Stora framgångar under Sum-Sim!

  • 10 dec 2013

Under helgen gick finalerna på Sum-Sim inne på Eriksdalsbadet där Sveriges bästa ungdomssimmare gjorde upp.Täby Sim simmarna simmade riktigt bra! Med 29 individuella starter och 7 lagkappslag blev Täby Sim 6 i klubbstriden. Vi simmade hem 9 medaljer, det blev 25 st personliga rekord under helgen.

 

Täby Sim Julklappar!

  • 8 dec 2013

Vi har fått in Täby Sims badkläder, finns begränsat antal, mössor, hoods och t-shirts.

Förrutom våra egna profilkläder har vi också badkläder från TYR i mindre storlekar samt simglasögon, perfekt till de små simmarna som ska börja simskolan till vårens termin!

Nytt för den här julen är att vi säljer presentkort till våra Crawlkurser! Passa på att ge bort en utmaning i julklapp, det är aldrig för sent att lära sig något nytt.

 

Under vecka 50 kommer kansliet att vara öppet:

mån-tors 9-18

söndag 13-18

SUM-Sim, ändringar i programmet!

  • 6 dec 2013

Pga stormen kommer det att göras förändringar i tävlingsprogrammet för SUM-sim, tävlingen kommer att genomföras enligt det tävlingsprogram som gällde under regionsfinalerna.

Täby Sim-truppen kommer att träffas idag som planerat för lunch, genomgång och insim på Eriksdalsbadet.

Vuxencrawl och Masters VT2014

  • 6 dec 2013

Nu är anmälan öppen till både Vuxencrawl och Masters. Nytt för kommande termin är att vi har en ny nivå som är ett nästa steg på "Vuxencrawl fortsättning" som heter "Masters Teknik 1".

Klicka här för att läsa mer om de olika nivåerna och anmäla dig.

 

SUM-Sim, 6-8 dec på Eriksdalsbadet!

  • 5 dec 2013

Nu är det dags för en av Sveriges största och äldsta ungdomstävling, SUM-Sim. Vi kommer att simma det 53:e året av Sum-Sim på Eriksdalsbadet den 6-8 dec.

Täby Sim kommer till SUM-Sim Riks final med en stor trupp, 29 st individuella lopp och 7 st lagkappslag.

Efter SUM-sim nästan går på hemma plan hoppas vi på en riktigt stor heja klack under helgen. I morgon den 6 dec kl 18.00 med lagkapps simningar. Lördag och söndag kl 09.00 och 16.00. Ni kan också följa Täby Sim via Live Timing.

Hoppas vi ses på Eriksdalsbadet!

Simskolan

  • 2 dec 2013

Alla simskole kurser för period 1 våren 2014 kommer att finnas upplagda på hemsidan i början av nästa vecka.

Klubberbjudande

  • 2 dec 2013

 Vår sponsor Digital Inn har förlängt sitt erbjudande som de hade under KM, 10% rabatt på allt du handlar i deras webbshop, till att gälla hela vecka 49!

Ange koden "Täby" när du lägger din beställning för att erhålla rabatten.