Nyheter

Utbildningslördag i Tibblebadet

  • 26 aug 2011

image: Utbildningslördag i Tibblebadet

I morgon samlas ca. 60 simtränare/simlärare för utbildning i allt från glid övningar till styrketräning, samt säsongsplanering. Allt i förhållande till den nivå man är verksam i.Gemensam punkt blir, säkerhetsgenomgång. Vad/hur gör jag om det händer något,i Tibblebadet? Isabel, Agneta och Anki håller i övningarna för respektive; tävlings, bredd och siminlärnings grupper. Lycka till.

Funktionärsutbildning

  • 25 aug 2011

image: Funktionärsutbildning

Nu är det dags för en ny funktionärsutbildning. Vi behöver många fler funktionärer så den 21:a och 28:e september kl 18.00-21.00 finns det möjlighet för alla föräldrar som ännu inte har blivit tävlingsfunktionärer att utbilda sig. Passa på att lära dig reglerna i ditt barns idrott, det är kul och man får större förståelse i vad som händer när man sitter som åskådare på andra tävlingar.

Läs inbjudan här

Blöt uppstartskväll!

  • 19 aug 2011

image: Blöt uppstartskväll!

Vi i Täby Sim tackar för en härlig kväll vid Norskogsbadet igår! Trots några regndroppar precis när vi satte igång blev det en mysig picnic-kväll. Det delades ut rosor till mästerskapsmedaljörer och alla simmare fick träffa gänget igen efter sommaruppehållet. Nu tar vi stora kliv mot nya framgångar! Vinnarna från tipspromenaden presenteras på hemsidan nästa vecka.
 

Uppstart

  • 17 aug 2011

image: Uppstart

Nu på torsdag kl. 18.30 är det gemensam uppstart på Norskogsbadet för Täby Sims teknik- och tävlingsgrupper med familjer. Medtag picnic, badkläder och ett glatt humör. Kl. 19.30 är det fritt fram att ta sig ett dopp i bassängen. Vi ses där!

Ordföranden har ordet !!

  • 16 aug 2011

image: Ordföranden har ordet !!

Täby Sims ordförande, Per Strand summerar och blickar  framåt. Läs här.

Förändringarnas tid

  • 11 aug 2011

image: Förändringarnas tid

Från och med i höst har vi gjort några förändringar i gruppsystemet. Vi behöver kunna säkerställa att vi håller en god kvalitet på alla tävlingsnivåer, för att fortsätta att vara en av de bästa klubbarna i Sverige på alla nivåer, både ungdom, junior och senior.

Grattis Elsa och Emelie !

  • 10 aug 2011

image: Grattis Elsa och Emelie !

Elsa Ericsson och Emelie Johansson är uttagna till utvecklingsläger i Borås, 2-4 september. Dettta är en ny satsning från Simförbundet på speciella talanger i svensk simning. Lycka till.

Grattis Micke !

  • 5 aug 2011

image: Grattis Micke !

En av Täby Sims fd. storstjärnor har nu nått stora framgång "off-pool".

Micke Jacobsson, tidigare svensk rekordhållare i medley - tog sin dotorsexamen i kemi - i tisdags. Hans plugg har skett på University of Texas i Austin. Micke är sedan i fjol också gift med sin Elisabeth

Grattis Per !

  • 5 aug 2011

image: Grattis  Per !

Idag gratulerar vi Per Strand, ordförande i Täby Sim. Han fyller 50 år. Hipp hipp Hurra.

Sum-Sim

  • 3 aug 2011

image: Sum-Sim

.Här kommer ett kollage ifrån Sum-Sim som Ann-Catrin Sandäng tagit. Filer om vilka som tagit medaljer både individuellt och i lag på Sum-Sim, JSM, SM och internationellt är nu uppdaterade. Filerna finns under "Tävling" och "Medaljörer".

 

Uppvaktning på Arlanda

  • 2 aug 2011

image: Uppvaktning på Arlanda

Det var ett stort uppbåd av TV-kameror och journalister som mötte Therese Alshammar på Arlanda på måndagseftermiddagen när Svenska landslaget landade. Det var också ett antal Täby Simmare på plats och gratulerade henne, Rebecca, Michelle och Coach Johan med blommor.

                  Michelle, Therese och Rebecca

Therese framfor TV-kamerorna