Nyheter

PERSONALförändring

  • 27 jan 2017



Styrelsen och Marie Eriksson har kommit överens om att gå skilda vägar. Marie är anställd i Täby Sim till och med den 25 april. I närtid gör hon överlämning och därefter är hon arbetsbefriad. Styrelsen tackar för Maries insatser och önskar henne lycka till i framtiden. 

I frågor som du normalt hade tagit med Marie hänvisar vi till annan anställd på kansliet alternativt till ordförande Anders Barnå.

Seriesim omg.1 Div.3

  • 18 jan 2017

Seriesim div.3 21/1 är inställt p.g.a vetilationsproblem i Tyresö simhall.
Nytt datum blir 29/1 efter UGP-1 i Torvalla.

Breaking News 

  • 17 jan 2017

Per Edelholm är ny tränare i Täby Sim.

——

En kort hälsning från Per: 

I snart 10 år har jag varit simtränare i Sverige och Norge. 2010 bestämde jag mig för att satsa fullt ut på tränarskapet. Främst har jag tränat barn och ungdomar i tävlingssimning. Mitt senaste uppdrag var i Simklubben Neptun där jag slutade sommaren 2016. Under hösten har jag förkovrat mig genom studier och utlandsresor. 
Att vara tränare i simning är bland det bästa jag vet. Som tränare är min största ambition att bidra till att stärka de aktivas inre drivkraft. För att lyckas med det vill jag tillsammans med övriga ledare fokusera på delaktighet, utveckling och glädje.

Jag ser otroligt mycket fram emot vårens arbete tillsammans simmare och ledare i Täby Sim. 

Med förhoppningar om ett roligt och utvecklande samarbete, 
Per Edelholm



Per kommer till att börja med arbeta med utvecklingen av vår Sum-Sim nivå under vårterminen. Han blir ansvarig tränare för gruppen Sum-Sim 2 och kommer assistera i grupperna Sum-Sim 1 & Jr-Elit.

Täby Sim hälsar Per varmt välkommen.