Nyheter

Seriesim Division 1 och 2

• 29 nov 2015

Helgens SerieSim i division 1 och 2 kördes i söndags och deltävlingen var också final! Grattis till vinnarna: SerieSim division 1, Järfälla och SerieSim division 2, Väsby.
Resultat - division 1
Resultat - division 2

Tack alla simmare och funktionärer! Ett extra tack till Åsa, Rebecka och Erik som var grymma i sekretariatet!

50-manna Eriksdalsbadet

• 23 nov 2015

Den 20 November simmade Täby Sim den årliga lagkappen 50 manna på Eriksdalsbadet. Vi kom i år 4:a med tiden 22,28,60
Här finns tiderna: läs
För fler bilder (finns på facebook) läs

Höstsimiaden

• 22 nov 2015

Under helgen simmades Höstsimiaden. Täby Sim hade många duktiga simmare på plats och kom på 2:a plats i medaljstriden. Många av simmarna slog sina tidigare personliga rekord och några av dem tog individuella medaljer:

1 guld, 5 silver, 1 brons

Bra simmat alla simmare som tävlade och ett extra stort tack till föräldrarna på läktaren, ni har nu satt en ny nivå för att vara hejjarklack under Simiaden!

Bilder från tävlingen, klicka här

Klubbmästerskap 2015

• 21 nov 2015

Anmälan till årets KlubbMästerskap är nu öppen för dig som inte anmäler via din tränare.

sumSim Region

• 17 nov 2015

Summering av sum-sim region i Södertälje.
Våra simmare stod för en väldigt bra insats både individuellt och i lag. Det slogs väldigt många personliga rekord och med flera sekunder på flertal sträckor. Vi hade många topp 6 platser och simmade hem många medaljer till Täby. Det simmades fort i Sverige, på samtliga regions tävlingar. Från täbysim tog sig följande simmare vidare.
Karin (lag)

Ett stort tack till simmare, föräldrar och tränare.

JSM/SM 4-8 november

• 12 nov 2015

Förra veckan var det JSM/SM i kortbana i Helsingborg och Täby Sim hade 10 simmare på plats. Många bra resultat under hela veckan!

• Therese Alshammar visar bra simningar både på 50 frisim och 50 fjäril som ledde till ett guld och ett silver.
  • Alexandra Uusaro fick till sitt lopp på 200 fjärilsim där hon efter många år slog till med ett nytt personligt rekord.  Alexandra visar träningsvilja och kontinuitet i sin träning och då kommer resultaten till slut.
  • Oskar Ericsson slog till med klubbrekord och en bronsmedalj på JSM på 200 ryggsim. Oskar visade många bra simningar under veckan.
  • Daniel Räisänen gjorde bra lopp och slog personliga rekord både på 200 medley och 200 fjäril.
  • David Kruthammar fick till det när det var lagkapper, körde starten i två lag och slog till med två personliga rekord.
  • Shervin Ghahestani körde 50 frisim och även Shervin slog personligt rekord.
  • Hanna Sangfelt som under hela våren visar en kurva som går rakt upp slår personliga rekord hela tiden och under helgen blev det 100% personliga rekord på 50, 100, 200 rygg.

JSM/SM var ett delmål mot vårens och sommaren tävlingar och simmarna gjorde ett riktigt bra mästerskap!