Nyheter

Tävling på söndag

  • 18 jan 2018

Nu på söndag 21/1 arrangerar vi Seriesim.
Simskolan har träning som vanligt.
Teknikskolan och simiaden har ingen träning,

Erik mot nya utmaningar – Per in so

  • 16 jan 2018

Täby Sim´s nuvarande chefstränare Erik Gustavsson har beslutat att ta sig an nya utmaningar och lägga fokus på studier en tid in i framtiden.
Detta innebär tyvärr samtidigt att Erik kommer att lämna Täby Sim och vi tackar på alla sätt Erik för den tid han har jobbat i Täby Sim.
En mycket framgångsrik period i föreningen där Erik genom sitt engagemang, sina fina ledarskap och fin fingertoppskänsla i coachningen har haft stor del i föreningens utveckling.
Erik har önskat att ta steget mot studier omgående men jobbar kvar i föreningen under januari månad ut.
 
Den grupp Erik har ansvarat för operativt senaste halvåret, Junior-Elit, kommer att slås ihop med nuvarande Elitgrupp och framöver ledas av föreningens Elittränare Johan Mattsson.
Denna förändring, som Erik och Johan hade påbörjat redan under årsskiftet, kommer att ge större möjligheter till konkurrens kraftiga träningar och utmaningar för alla i gruppen.
 
Som ny Chefstränare i Täby Sim kan vi idag mycket glädjande presentera Per Edelholm!
Per som sedan i somras har varvat tjänsten som Verksamhetsansvarig med ett ansvar för föreningens Sum-Sim organisation tillträder sin nya tjänst 1 februari.
Under Eriks sista veckor på tjänsten kommer Per att få en överlämning av Erik och han kommer framöver att fortsätta som operativt ansvarig för Sum-Sim grupperna.