Nyheter

Oskar Ericsson uttagen till NUM

  • 29 maj 2013

Oskar Ericsson har, efter att ha haft en fantastisk vår med många fina pers, blivit uttagen att representer Sverige vid Nordiska Ungdomsmästerskapen i Reykjavik den 13-14 juli. Stort grattis!

Medley Cup

  • 27 maj 2013

I helgen var det Medley Cup i Åkersberga. Där deltog några 2-dagarsgrupper, teknikgrupper och alla C-grupper. Vi fick se många fina resultat med personliga rekord och flera bra placeringar. Dessutom var det några som simmade 50m fjäril för första gången och gjorde bra resultat där!

Medley Cup går till så att man simmar fyra stycken försökslopp (50m av varje simsätt) där man får poäng beroende på hur snabbt man simmar. Poängen från de tre grenar som man simmade bäst i räknas sedan ihop och de sex simmare som får högst poäng i varje åldersgrupp får simma en final på 100m medley.

Täby hade åtta simmare i finalen och fick tre medaljer där. Wilhelm Muzikants tog silver och Johanna Persson och Jerker Karlsson tog brons. Totalt tog Täby 21 (!) medaljer under hela tävlingen. För att se samtliga resultat kan ni gå in på http://livetiming.se/index.php?cid=1433.

Utmanaren 19 maj

  • 20 maj 2013

Hela resultatlistan från Utmanaren hittar du här.

Becca kvalat till VM!

  • 9 maj 2013

Under de kanadensiska kvaltävlingarna i Victoria kvalade Rebecca Ejdervik till VM i distansen 50 m bröstsim, grattis!

På hennes blogg kan du läsa mer om hennes träning och tävlingar i US där hon just nu befinner sig.

Emelie uttagen till regionsläger

  • 8 maj 2013

Emelie Johansson kommer till helgen att vara på träningsläger tillsammans med ett gäng duktiga simmare från olika delar av landet. Det är svenska simförbundet som utser simmare till att deltaga. Lägret kommer att vara på Eriksdalsbadet i Stockholm så hon behöver inte resa så långt i alla fall. Grattis Emelie!

Anmälan till höstens grupper

  • 7 maj 2013

Torsdag den 20 juni öppnar anmälan till höstens simskola samt vuxencrawl.

TYR Challenger Meet 2013

  • 5 maj 2013

I helgen genomförde vi årets TYR Challenger Meet i Tibblebadet. Många fina resultat och många som kvalade både till SUM-sim och SM både från Täby Sim men också från de andra klubbarna. I år hade vi strax över 1.200 startande, vilket var fler än förra året!

Ett stort tack till alla föräldrar som har ställt upp den här helgen, utan ert engagemang hade vi inte kunnat genomföra en så bra tävling som vi gjorde!

För att se resultaten, klicka här.

För att se bilder, klicka här.