Nyheter

Klubbchef slutar 17 november

  • 22 sep 2023

image: Klubbchef slutar 17 november

Klubbchef slutar 17 november

Kära medlemmar, vissa beslut är svåra att ta men tajmningen för egen del är den bästa. Efter drygt fem år som klubbchef kommer jag att lämna Täby Sim för att gå vidare i nya utmaningar. Såklart är det mycket känslor just nu då vi tillsammans bl a klarat oss igenom en pandemi och inte minst flyttat in och etablerat oss i Täby Simhall. För klubben är det kanske aldrig rätt tidpunkt men, jag är oerhört glad och stolt att vår gemensamma resa fram mot nya simhallen är avklarad och verksamheten fungerar fantastiskt bra också i omställning till nya villkor. Jag kommer sakna er alla som gör jobbet och bidrar till att Täby Sim är en så fantastisk simklubb som vi är. Men det jag tar med mig är den glädje, stolthet och privilegiet att fått vara en del i den härliga gemenskap som tillsammans är Täby Sim.

Min nya arbetsgivare tillkännager min kommande uppgift i nästa vecka men jag kan redan nu avslöja att det inte handlar om konkurrerande verksamhet. Ser fram emot min sista period i vår fantastiska Täby Sim-anda!

Stort och ödmjukt TACK och lycka till i allt!

Varma hälsn

Mats

 

Miska Suves, ordförande: Styrelsen tackar Mats för mycket förtjänstfulla insatser och önskar såklart honom varmt lycka till med de nya utmaningar som väntar! Mats sista arbetsdag är planerad till 17 november men vi kommer med gemensamma krafter att säkerställa ett bra avslut och en stabil fortsättning trots intensiv verksamhetsperiod. Rekryteringsarbetet av ny klubbchef är redan påbörjat och tjänsten kommer utannonseras inom kort. Sprid gärna till vänner och bekanta och kom med tips! Vi är en attraktiv klubb med många medlemmar, i topp 10 i samtliga svenska mästerskap, har simmare och tränare med i landslagsuppdrag samt vill vara representerade vid varje OS!

   

Klimatet i Täby Simhall

  • 14 sep 2023

Kära aktiva, anställda och medlemmar

Vi har snart bedrivit verksamhet i Täby Simhall ett helt år och fördelarna är många! Självklart finns en hel del att trimma in eftersom villkoren är annorlunda mot förr men det mesta har gått att lösa med gemensamma krafter och oerhört lojala anställda, tränare och aktiva.  

En sak vi försökt förändra men hittills inte fått gehör för är de höga temperaturerna i luft och vatten som upplevs ordentligt utmanande för alla tränare och många av våra simmare i nya simhallen.   Dialogen med Täby Kommun (där Medley är driftansvariga) har varit lång och krävande och tyvärr är deras vilja att gå oss till mötes vad gäller lägre temperaturer just nu svag. Jag och styrelsen kommer fortsätta framföra våra behov och motiven till dessa men vill delge er status i klimatfrågan och även uppmana till engagemang för att påverka. Vi tror att fler röster behövs för att kommunens intresse för denna fråga ska öka. Här är de svar vi hittills fått från Täby kommun. Har du synpunkter på klimatet i simhallen eller på svaren från Täby kommun och vill vara med och påverka?

Vänd er gärna direkt till kommunen med ett mail på kfn@taby.se

Tillsammans är vi starka – diskussionerna ska fortsätta!

(Lite för) varma hälsningar från Klubbchef Mats Lennerthson

Länk till FAQ - Klicka på Läs Mer