Dagbok 22-24 maj

  • 1 jun 2009

image: Dagbok 22-24 maj

Den sista delen i Sum-Sim äldres dagbok från lägret i Calella. Se fler bilder.

Torsdag 21 maj

Dagen började med värkande ben och svidande fötter efter gårdagens shoppingtur. Vi vandrade ner till frukosten och hittade vår favorit….brödrosten! Efter en god frukost var det dags för ett nytt simpass. Passet var ganska lugnt eftersom vi skulle orka kvällsträningen. Lunchen var som vanligt god men med många om och men för hur tallriksmodellen ska se ut. Vi vilade upp oss inför kvällspasset eftersom det hade ryktas om hur hårt det skulle bli. När vi väl hade avklarat det kunde alla njuta av en god måltid. Kvällen fortsatte bra och det ska inte sitta fel med lite sömn.

God Natt Sverige!

Linnéa, Emelie och Anna

Dagbok fredag 22 maj

Det har redan gått 5 dagar, men ända sedan den första dagen har hotellrummet här i Calella kännts lite som ett andra hem. Alla dagar fungerar ungefär på samma sätt: Vakna. Äta av det mesta som bjuds, träna, äta igen, vila, sola träna och äta igen med dubbelt så mycket efterrätt. Däremellan ska man smörja in sig med solskyddsfaktor så att man inte bränner sig. Allt är fortsatt kanonbra. Vi har fått färg, ätit gott och umgåtts och Agneta och Micke har hunnit med att simma ett fjärdedels pass var! TOPPEN!  Inte kan då vi klaga.

Linnéa, Anna och Emelie

Dagbok lördag 23 - söndag 24 maj

Lördagen började med ett F2 pass som följdes av en ledig eftermiddag. Skönt! Då började den stora tävlingen men några valde att åka bananbåt innan. Tävlingen gick ut på att leta efter platser som Agneta och Micke tidigare hade fotat och som vi sedan skulle ta en bild av som bevis på att vi hade hittat den. Spänningen var olidlig för 2 lag hade nämligen samma resultat, men på utslagningsfrågan vann Googles marks (Louise, Antonia, Oskar, Emma och Linnéa).

Kvällen kom fort och vi gick ut och åt på en restaurang. Maten var jättegod och Tack Agneta och Micke för den goda efterrätten som ni bjöd på. Det var en lyckad kväll!!

På söndagen tränade vi dubbla pass, morgonpasset var fart och på eftermiddagen skulle vi göra något för att komma upp i hög puls. Mellan passen så passade några tjejer på att shoppa i Calella centrum, men det blev inte så lyckat eftersom det var söndag och siesta. Mer skavsår i onödan!

Det ska bli tråkigt att lämna Calella, men Alex och Elsa tycker också att det ska bli skönt. Louise och Jessica skulle gärna stanna kvar på playan.

Ni ser oss snart solbrända såklart!(förutom Alex som tyvärr bara blivit röd än så länge…)

Alexandra, Elsa, Louise och Jessica