TäbySim Masters

  • 6 sep 2009

image: TäbySim Masters

Gruppindelningarna är nu klara för HT 2009

 

Nu är tränarna klara med gruppindelningen. Det är i dagsläget 69 simmare anmälda till de tre grupperna och fler är på väg in. Det är fantastiskt kul att Mastersverksamheten i Täbysim är så populär!
 
Gå in på och titta under grupperna eller ert konto vilken grupptillhörighet ni har fått. Några står som anonyma och det beror på att ni markerat att ni inte godkänner att vara med på bilder eller att ert namn visas på hemsidan. Då måste man alltid logga in på sitt konto för att se vilken grupp man tillhör.
 
Gruppindelningen har gjorts utifrån de kriterier som presenterades i inledningen av terminen. Utgångspunkten är att alla ska kunna träna efter sina förutsättningar och varken behöva stressa igenom träningar eller vänta för länge. Motionsgruppen och tävlingsgruppen tränar samtidigt på måndag, tisdag och torsdag, men sträckorna och starttiderna skiljer sig.
 
Även om det är en grupp som kallas tävlingsgrupp vill vi betona att alla masterssimmare har möjlighet att tävla. På söndagarna har tävlingsgruppen en mjölksyra- och sprintinriktad träning, men alla som ska tävla i den närmast följande tävlingen (just nu Öppna Köpenhamnsmästerskapen) är välkomna på söndagspassen.
 
Terminsavgifterna kommer att vara olika för de tre grupperna i enlighet med det som presenterats tidigare. Fakturor kommer att skickas till våra resp. konton.
 
Vi rekommenderar alla masterssimmare att vara på plats vid bassängkanten 10 minuter innan träningen börjar. Det gör att alla kan plocka fram utrustning, hjälpa till med linor etc. och det ger oss tränare möjlighet att ge instruktioner kring passet i lugn och ro.
 
Har ni frågor eller funderingar, hör av er till er tränare och kör nu hårt i bassängen!
 
Hälsningar
Masterstränarna