5 medaljer dag 2 på SM

• 29 nov 2009

image: 5 medaljer dag 2 på SM

Dgens finalpass började med killarnas 4x50 medley där de tog bronsplatsen.

Sebastian Holmberg simmade ryggsimmet på 25,48 som är nytt klubbrekord, Johan Johansson bröstsim på 26,75(!), Jacob Thulin fjäril på 23,82(!) och slutligen coach Johan Wallberg som inte har tävlat på några år 21,82(!). En 3:e placering med tiden 1,37,87 också detta ett nytt klubbrekord! Det är första gången som Täby fått en SM medalj i herrlag!

Nästa ut var Therese Alshammar och Lovisa Ericsson som tog en dubbelseger på 50 fjäril, Therese vann med nya mästerskapsrekordet 24,82, Lovisa 2:a på 26,32.

Jacob Thulin simmade B-final och kom på en 13:e plats med det nya klubbrekordet 23.00.

Johan Johansson kom på en andra plats på 100 bröstsim med 1,00,03, klubbrekord igen!

Dagens finalplats slutade med 4x100 frisim damer där de tog en silvermedalj med tiden 3,38,00 vilket naturligtvis är ett klubbrekord! Lovisa E 55,03, Cecilia R 56,40, Therese A 51,34 och Michelle C 55,23

Det är härligt att tillhöra Täby Sim en sådan här dag...... vad ska morgondagen bjuda på????