Laddning inför VM

  • 22 jul 2011

image: Laddning inför VM

Våra landslagssimmare Therese Alshammar, Rebecca Ejdervik och Michelle Coleman har skickat en sagolik bild från Singapore där de har laddat upp inför VM som startar på natten mot söndag, med sändningar i TV på söndag förmiddag. Citat för bilden ""Detta är ett hotell i Singapore. Det som ser ut som en båt på toppen är faktiskt en 150m lång pool!" Vi önskar dem Väldigt Mycket Lycka Till!!

Läs deras hälsning nedan

Hej alla glada där hemma! Här kommer ett litet hej från Kina.
Vi har redan avverkat 10 dagar på läger i Singapore och är nu laddade och klara för att VM ska börja. Vistelsen i Singapore var riktigt bra! Fin pool, underbart boende OCH en oemotståndligt god chokladfontän vid maten. Vi tränade, upplevde Singapore, prutade på teknikvaror och hade    helt enkelt ett underbar och oförskämt bra toppningsläger. Nu har vi packat våra väskor och begett oss till Shanghai där vi blev mottagna som stjärnor, då vi fick gå före i alla köer och fick en fin eskort genom flygplatsen. Vi landade på eftermiddagen så det blev att åka direkt till hotellet, någon tur till badet hann vi tyvärr inte med, så det får vänta tills i morgon.
Micha och Tessan simmar första gången på söndag så då får vi hålla tummarna på att de gör en bra första insats för Täby och Sverige, medans Becca får sitta på läktarn och ladda ända tills nästa lördag, då det blir hennes tur att slå till med ett hejdundrandes lopp på 50br.
Det är riktigt kul att vi är så många från Täby som är här och ska tävla, vi hoppas att samla några till inför nästa års mästerskap ;)

Vi bor på Sheraton hotell och mår som kungar. Även Australien, Georgien, Spanien, Storbritannien m.fl bor på vårt hotell så det kommer bli full fart hela veckan och en härlig stämning här.
Nu börjar klockan närma sig läggdax så vi får ta och börja runda av så vi kan träna på imorgon. Vi hör av oss lite senare i veckan, men skickar med en liten bild nu från vårt förläger i Singapore.

Hälsningar Becca & Micha  (bakom pennan)
                    Tessan & Walle