Medley Cup

• 27 maj 2013

I helgen var det Medley Cup i Åkersberga. Där deltog några 2-dagarsgrupper, teknikgrupper och alla C-grupper. Vi fick se många fina resultat med personliga rekord och flera bra placeringar. Dessutom var det några som simmade 50m fjäril för första gången och gjorde bra resultat där!

Medley Cup går till så att man simmar fyra stycken försökslopp (50m av varje simsätt) där man får poäng beroende på hur snabbt man simmar. Poängen från de tre grenar som man simmade bäst i räknas sedan ihop och de sex simmare som får högst poäng i varje åldersgrupp får simma en final på 100m medley.

Täby hade åtta simmare i finalen och fick tre medaljer där. Wilhelm Muzikants tog silver och Johanna Persson och Jerker Karlsson tog brons. Totalt tog Täby 21 (!) medaljer under hela tävlingen. För att se samtliga resultat kan ni gå in på http://livetiming.se/index.php?cid=1433.