Täby Sim har fått en ny ordförande!

  • 31 mar 2014

Jag som har fått förtroendet heter Anders Barnå. Om mig kan sägas att jag är en glad man i mitten av livet. Är gift med Irene och har tre barn. 2 av dem är simmare. Gustav går i A-gruppen och Jennifer i C-gruppen. Jag har själv ingen bakgrund i tävlingsbassängen utan är en produkt av Täby Sims vuxencrawl. Jag var med i den första gruppen som startades av JP Saracco och är fast sedan dess.

Simning är fascinerade tycker jag. Ett träningspass ger kroppen en rejäl fysisk genomkörare samtidigt som de tekniska momenten utmanar hjärnan. Nivån av ansträngning kan simmaren styra själv utifrån kondition och ålder. Om du inte har provat än så gör det, du lär inte ångra dig.

Till ny ordförande utses oftast någon som redan sitter i styrelsen. Så är det inte i mitt fall utan jag har varit revisor under några år. Via den årliga revisionen tycker jag mig ha fått en inblick i en välskött klubb som numera även har en god ekonomi. Jag vill passa på att skicka ett stort tack till den avgående styrelsen med tidigare ordförande Per Strand i spetsen.  

Kommande torsdag har den nya styrelsen sitt första möte och då kommer vi bland annat att börja formulera vad vi tillsammans vill göra med och för Täby Sim. Att en ny simhall står högt upp på agendan det vågar jag redan nu slå fast.

På återhörande!

Anders Barnå