Swim for Ukraine

  • 30 mar 2022

Helgen den 2-3 april simmar Täby Sim för Ukraina.

Simningen kommer ske under ordinarie träning och tävlingstillfällen

Swim for Ukraine är ett samarbete mellan Svensk Simidrott och Täby Sim. Här kan du välja att sponsra en valfri simmare, grupp av simmare eller klubben. 

Alla pengar som simmas in går oavkortat till Röda Korsets arbete i Ukraina.

Vi är många som är berörda av kriget i Ukraina, som vill hjälpa till, stötta och göra en insats. Konflikten slår hårt mot människor och hjälpbehoven växer snabbt. Många drabbas extremt hårt av kriget och behöver ekonomiskt stöd. Genom att simma och skänka pengar kan vi bidra till att fler får mat, vatten, vård och en säng att sova i.

Därför har Svensk Simidrott och Täby Sim tagit initiativ till Swim for Ukraine där vi tillsammans med övriga simklubbar i Sverige kan göra skillnad.

I  Swim for Ukraine sponsrar du som företagare eller privatperson en simmare med valfri summa per meter som denne simmar under ett givet tillfälle under helgen, alternativt med ett fast belopp. De insimmade sponsorpengarna går oavkortat till Röda Korsets arbete i Ukraina. Röda Korset är plats i landet och vid gränserna för att stödja människor och rädda liv.

För att vara med fyller du i ett avtal, summerar din sponsorsumma och mailar till axel.vongoes@tabysim.se senast onsdag 6 april. Avtal och info hittar du i respektive tävlingsgrupps Dropbox.

Vill du som medlem eller företag vara med hittar du information via länkar nedan

Avtal

Inbjudan

Infoblad

Folder

Stort tack för ditt stöd

Mvh

Mats Lennerthson

Klubbchef