Replik på repliken i Mitt i Täby

  • 8 jul 2022

Hej.

För din info som medlem i Täby Sim hade vi med en debattartikel i  Mitt i Täby 30 april ang våra villkor i Nya Simhallen. Replik från Täbys ansvariga politiker kom i Mitt i Täby 28 maj. Vårt svar på repliken finns nu i Mitt i Täby 9 juni.

• Täby Sim ser verkligen fram emot flytten till nya hallen innan årets slut. Anläggningen är fantastisk och det finns gott om plats för ALLA Täbybor. Det vet vi för vi fick vara med i designprocessen en gång i tiden.

• Villkoren för vår verksamhet är däremot inte rimliga och vi vill fortfarande tro att de är skapta utifrån okunskap.

• Vi har inte blivit tillräckligt lyssnade till och därför har man underskattat och felbedömt vår verksamhet och även våra mål för framtiden.

• Vi har gott hopp om att vända detta men det kräver att vi gör vår röst hörd och att vi syns mer för att påverka våra politiker innan det är för sent.

• Vill vi även i framtiden säkra simkunnighet hos alla barn & ungdomar i Täby och ge fler aktiva simmare en hälsosam idrottsvardag. För det behövs mer tid i undervisningsbassängerna, slippa bli konkurrensutsatt i vår simskoleverksamhet, få minst samma antal träningstillfällen jämfört med andra klubbar i Simmarsverige och undvika en hyreshöjning på 90 procent.

Om man som medlem vill förstärka vår röst och vår synlighet –sprid då gärna debattartikeln vidare bland vänner och bekanta eller kommentera direkt i Mitt i:s kanaler. Använd gärna #täbysnyasimhall #täbysim #rimligavillkor

 

På  hemsidan har vi samlat frågor och svar om Täby Sim och nya simhallen.

Länk tidigare artikel i Mitt i Täby  samt FAQ 

Läs vår Debattartikel här!

Läs vårt svar på politikens replik här!

Ytterligare frågor besvaras gärna av klubbchef Mats Lennerthson mats.lennerthson@tabysim.se.

Mvh

Styrelsen Täby Sim