Teknikskolan & Motion | Uppstart HT23

  • 16 aug 2023

Nu är samtliga grupper inom Teknikskolan & Motion startade. 

Vi har fortsatt ett par moment vi arbetar för att lösa. Dels exakt banplacering för gruppen, entréband till samtliga samt ett par grupper där vi behöver finna coach för terminen. 

6 september är TYR på plats för en klubbkväll. Då går det att inhandla den utrustning som krävs för respektive grupp. Ni finner vad vi önskar på gruppsidorna. 

 

Alla våra tränare följer Täby Sims utvecklingsplan. Läs här
Under hösten kommer Lee Williams att coacha coacherna. Vilket gör att han kan komma att närvara på enskilda träningspass eller bevittna från sidan. 

Den interna tävlingen Utmanaren kommer enbart att arrangeras söndag 19 november. Tävlingen i september utgår. Vi vill ha mer tid till träning för våra yngsta simmare. För de som vill tävla mera i högre teknikgrupper kommer vi att erbjuda alternativa tävlingsmöjligheter. 

På höstlovet v. 44 kommer vi ha justerade träningstider måndag-fredag (30 okt - 3 nov). Under helgerna avser vi ha ordinarie verksamhet. Dagläger kommer att genomföras under veckan samt ett par övriga tillfällen avser vi att erbjuda. 

Grupperna Teknik Guld Ungdom och Teknik Guld har ett mer omfattande upplägg för de som önskar tillsammans med våra tävlingsgrupper Simiaden 1 och Simiaden 2. Detta alltså under v. 44.