Samarbete med TYR avslutas vid årsskiftet

  • 1 nov 2023

image: Samarbete med TYR avslutas vid årsskiftet

Täby Sims samarbete med TYR avslutas vid årsskiftet

Tyvärr har vi igår fått besked om att vårt samarbete med Nordic Swim and Sports Holding AB/TYR upphör vid årsskiftet. En ändrad strategi kring försäljning och positionering av varumärket är skälet till att Nordic Swim and Sports Holding AB väljer att avsluta sitt uppdrag som TYR-distributör i Sverige.

TYR tackar Täby Sim för ett gott samarbete och många bra år tillsammans. De lovar avsluta vårt och andra klubbars samarbete på bästa sätt och garanterar vår kickback som är intjänad under 2023.

Fram till mitten av december går det utmärkt att fortsätt beställa både kläder, badmössor och TYR produkter. Då kommer det finnas möjlighet att antigen välja TYR-logga på kläderna eller avstå helt.

Som vanligt hjälper Stina Holmertz till med praktiska frågor om beställningar, gamla som nya, frågor om leveranser med mera. När det gäller frågor om upphörandet av bolaget och försäljningen av TYR svarar Harald Kruger på dessa.

Jag och styrelsen jobbar på att kunna teckna ett nytt avtal med annan leverantör så snart som möjligt. Vad gäller tävlingen TYR Invite så ska den genomföras enligt plan men med annat namn. Och givetvis går det utmärkt att använda inköpta TYR-produkter också efter årsskiftet.

Varma hälsn

Mats