Stefan Malmqvist tillträder som ny Klubbchef 19 februari

  • 20 dec 2023

image: Stefan Malmqvist tillträder som ny Klubbchef 19 februari

Såhär dagarna före jul och efter ett fantastiskt fint KM kan vi delge den goda nyheten att rekryteringsgruppen med styrelsens samtycke nu rekryterat en ny Klubbchef som tillträder den 19 februari - Stefan Malmqvist - som också träffade våra anställda igår.

Rekryteringsprocessen har varit intensiv och intresset även positivt stort, så vi har all anledning känna oss både stolta och tacksamma som klubb liksom arbetsgivarvarumärke!

Stefan kommer genom sitt långa arbetsliv i olika ledarroller och sin breda idrottskompetens in med en mycket värdefull profil i föreningen. Med GIH-Specialidrottslärarlinjen, Sports Management och personalstrategi i botten samt med flertal år som chefstränare, klubbchef, klubbdirektör, platschef på simanläggning (Actic Sydpoolen) och verksamhetschef på RF SISU kommer han tillföra tryggt ledarskap, strategisk rutin/höjd men framförallt tydlig motivation och nyfikenhet att fortsätta ta Täby Sim mot vision och uppsatta mål. 

Nu närmast lämnar han rollen som Klubbchef för Sundbybergs Tennisklubb inkl. hallansvarig för Sundbybergs Rackethall AB. En utförligare presentation kommer självklart göras i samband med hans tillträde. TF Klubbchef, Åsa Halldén kommer att gå parallellt med Stefan under en viss överlappningsperiod. 

Jag och övriga styrelsen önskar alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! 

Miska Suves, Ordförande