Förändrade egenavgifter för tävlingssimmare

  • 4 jun 2024

Till alla tävlingssimmare med familj!

Täby Sim är bevisligen en förening som har lyckan att få fram många duktiga simmare. Inte minst bevisar helgens Täby Invite denna utveckling när vi inte bara arrangerade en tävling med flest starter i år i Sverige, utan där Täby Sim också utmärker sig med en mängd topplaceringar och ännu fler personbästa!

Precis som för de flesta andra föreningar har den ekonomiska verkligheten blivit mer utmanande även för oss efter pandemin, till följd av hög inflation och ett allmänt kärvare ekonomiskt läge i samhället.  

På fem år har vi inte behövt justera egenkostnaderna för tävlingssimning, men i år är det dags vilket vi hoppas är lika rimligt för er simmare med familj som för oss. Det vi också måste göra i år är att införa vissa egenkostnader på våra mästerskap; SM/JSM och Sum-Sim. Anledningen är stora trupper till båda mästerskapen i kombination med höga kostnader för mästerskap på andra orter. 

Exakta summor för egenavgifter per tävlingsår- och grupp finns publicerat på hemsidan: Egenavgifter 2024.pdf (tabysim.se) Mer information kring avgiften för kommande sommarmästerskap kommer inom kort.

Varma hälsningar;

Täby Sim,
Stefan Malmqvist klubbchef & styrelsen